Publisert

Tomatsuppe (to versjoner)

Tomatsuppe er godt kjent i norske hjem og elsket av mange. Vår tomatsuppe smaker av ferske, søte tomater, og er helt uten tilsetningsstoffer og allergener. Her kommer noen tips på hvordan man kan lage to forskjellige versjoner av tomatsuppen:

Indisk tomatsuppe

  • 1 boks kikerter/kylling
  • 1 ts garam masala
  • 1 ts ingefærpulver/eller fersk ingefær
  • 1 ts sennepsfrø
  • ½ ts chili

Stek proteinet med litt olje, deretter tilsett alle krydderne. Når du får en god aroma fra krydderne (etter ca 1 minutt) har du oppi tomatsuppen. La den koke opp og la koke i neon minutter, så er den klar. Kutt opp koriander og ha en dæsj creme fraiche oppi. 

Typisk norsk tomatsuppe

  • 80g makaroni per person
  • 1 egg per person
  • Litt fløte

Kok eggene og makaronien hver for seg. Når alt er klart, ha sammen med tomatsuppe og kok forsiktig opp. Nytes med en liten brødskive.