Publisert

Blomkålssuppe

Blomkål er en allsidig grønnsak som bør stå på menyen oftere. Blomkålen har lavt energi- og fettinnhold, men er rik på mineraler og vitaminer. Den er rik på vitamin C og kostfiber som er gunstig for immunsystemet og fordøyelsen.

Blomkålssuppe fra Totensupper inneholder kun blomkål som er hentet lokalt, og produsert på vår fabrikk på Toten. Den er fryst, noe som beholder næringen i suppen. 

NB: Da suppen har vært fryst før, vil den kanskje skille seg etter tining. Dette er helt normalt, og vi anbefaler å kjøre med stavmikser i noen sekunder for å blande innholdet igjen. Smaken er den samme; rik, fyldig og full av blomkål. 

Tips: Ha oppi noen klunker (ca 50ml) med fløte (plantebasert om du ønsker) og varm opp. Imens den varmes, kutt opp bacon-strimler (Go´vegan bacon/ vanlig bacon), stek til bitene er sprøe, og sett til siden. Når suppen har nådd kokepunktet, er den klar. 

Server suppen i skål, med bacon-biter ved siden av, strø på sesamfrø, salt og pepper og ha gjerne et rundstykke ved siden av. Bon appetit!

Næringsinnhold ved 100g suppe tilberedt etter tips: 

Energi: 312 kcal

Protein: 9g

Fett: 24g

Karbohydrater: 13g

Kostfiber: 2g